Brain teasers – Fun food for thought

Q1: A father and his son are involved in a car accident, as a result of which the son is rushed to hospital for emergency surgery. The surgeon looks at him and says “I can’t operate on him, he’s my son”. Explain. (The answer is not “step-father”!)

Ans: The surgeon is the mother!

Q2: What can you hold in your right hand, but not in your left?

Ans: Left Elbow.

Q3: How many birthdays does a typical woman have?
 
Ans: 1 birthday

Q4: If a plane crashes on the Indian/Pakistan border, where do you bury the survivors?

Ans: You can’t burry survivors!

Q5: A cowboy rode into town on Friday, spent one night there, and left on Friday. How do you account for this?

Ans: The name of his horse was Friday.

Q6: Which side of a cat contains the most hair?

Ans: The outside.

Q7: Is it legal for a man to marry his widow’s sister?
 
Ans: The man is dead so he can’t marry even if he wanted to!

Q8:Jhon looked through the dirty window on the 24th floor of his office building. Depressed, he slid the window open and jumped through it. It was a sheer drop from the building to the ground. Miraculously after he landed he was completely unhurt. There was nothing to cushion his fall or slow his descent, yet he survived. Explain?

Ans: Jhon being a window cleaner, was cleaning the window form the outside, opened the window, and jumped inside.

Q9: A man and his wife drove at full speed through the streets. They stopped, and the husband got out of the car. When he came back, his wife was dead, and there was a stranger in the car. Explain?

Ans: The wife had a baby inside the car but died. However, the baby survived.

Q10: Why can’t a man living in Delhi not be buried in Mumbai?

Ans: Because the man is still alive!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s